3Design"3Design is bijna niet meer weg te denken op alle R&D en engineerings afdelingen van producerende bedrijven en heeft vele efficiënte potenties richting de toekomst."
 

De inzet van ArdNovation kan bestaan uit het ondersteunen van bedrijven die zelf gebruik maken van 3D systemen, om de extra capaciteit aan te vullen. Maar ook kan het in opdracht, modelleren en samenstellen van nieuwe onderdelen in de machinebouw of het opzetten van een concept lay-out van een complete productiehal bestaat tot de mogelijkheden.

ArdNovation kan de werkzaamheden in Solid Works en Autodesk 2D en 3D Inventor uitwerken, waar vele klanten op dit moment gebruik van maken.

ArdNovation heeft en gaat ook samenwerkingsverbanden aan, met meerdere bureaus die elkaar goed aanvullen. Hier kan men bijvoorbeeld denken aan het verder doorberekenen van modellen of het simuleren van bewegende delen in de machinebouw.


"3Design is een grote stap vooruit, in de ontwikkeling van de engineering. Waarbij gezegd, de combinatie met een goed gestructureerd PDM systeem, het een nog grotere meerwaarde heeft".