Project Engineering

ArdNovation houdt zich bezig met:

  • project management
  • project engineering
  • mechanical engineering

Met de ruim opgebouwde ervaring in werktuigbouwkundige projecten in de industrie, in de diverse dienstverlenende fucties, werken we heel graag als project engineer aan grote complexe projecten voor gerenommeerde bedrijven.
Maar kleine opdrachten schuwen wij zeker niet!

Maximale inzet.
Gedreven en deskundig, persoonlijk, communicatief en met een no-nonsense mentaliteit, is wat we verlangen van ons zelf en onze medewerkers, om zoveel mogelijk in te spelen op wat de klant wil!

Werkwijze.
Om projecten te verwerken beschikken we over een zeer breed netwerk en alle
middelen, binnen ons eigen bureau. Maar op het vlak van communicatie en kennis van
zaken van een bepaald project, zit vaak de specifieke kennis bij onze klanten, waardoor wij ook vaak gedetacheerd werkzaamheden verrichten.

Verantwoordelijkheden
Als project engineer ben je het aanspreekpunt, in het project order, tussen de verschillende disciplines als sales, werkvoorbereiding, productie, montage uitvoering en derden.

Verantwoordelijk voor het advies, communicatie, betrouwbaar ontwerp, tekeningen, planning, order, inkoop, kosten van de diverse onderdelen in het project. We werken dan ook samen met project-, sales-, productie managers in een bedrijf.

We willen graag zelfstandig werken en werken graag samen. Maar daar waar nodig, ondernemen we zelf extra stappen, om tot het beste resultaat te komen. Uiteindelijk leveren we het compleet op wat sales heeft verkocht aan de klant, zodat het geschikt is om uitgevoerd te gaan worden.