ArdNovation 10 Jaar

1 januari 2012

ArdNovation bouwt van 2007 naar 2012, door naar een solide engineeringsbureau!

Periode 2007 - 2012.

ArdNovation is in 2007 op dat moment bezig met wel een heel bijzonder project bij Heras.

Op de afdeling Heras Security Systems, zijn we bezig in de project engineering, waar we het nieuwe project veiligheidschermen voor stenengooiers op viaducten onder onze hoede krijgen.
Het maakt het zo speciaal, omdat we een engineeringsbureau uit Uden zijn en een jaar daarvoor een Udense is overleden, door een tegel die door de voorruit was gegooid van een viaduct te Rijswijk.
Op dat moment is het ministerie van infrastructuur in actie gekomen en heeft diverse ontwerpen laten maken van veiligheidschermen op de randbalk van een viaduct boven drukke snelwegen.

We zijn gestart met het Gouwe Aquaduct op de A12 van Utrecht naar Den Haag. Daar hebben we het 1ste ontwerp omgezet naar een mechanisch goedgekeurd en berekend veiligheidscherm, die we hebben ge-engineerd, geproduceerd en in de uitvoering hebben gemonteerd. Een schitterend resultaat. Te aanschouwen op de A12, A15 en A16 met de diverse concepten.

In die periode hebben we ook bij Nutricia in Cuijk een jaar lang een mooi project gedaan als project manager, voor de shutdown en onderhouds periode in de zomer. Dan wanneer alle personeelsleden van de productie op vakantie zijn en de plant op Oost en West door derden wordt omgebouwd en onderhouden. Alle projecten worden dan in ruim 3 weken uitgevoerd, zodat de fabriek nadien weer opgestart kan worden voor de productie van speciale babypoeder. Blijft topsport om dit allemaal goed gepland door te voeren en voor te bereiden.

ArdNovation heeft zich ook inmiddels een andere huisstijl aangemeten, om ons verfrissend richting toekomst te kunnen presenteren.

We merken dat onze ruime ervaring een belangrijke basis vormt, in wat grotere compexe projecten. Doen we goed!