ArdNovation 5 Jaar

1 januari 2007

ArdNovation van 2002 naar 2007 goed op weg naar stabiliteit!

Periode 2002 - 2007.


Na gestart te zijn in 2002, zijn we voortvarend aan de slag gegaan, met projecten die door actieve aquisitie tot stand zijn gekomen. In die jaren geen maand stil gelegen en constant van het ene naar het andere project geswitcht.

Na de start bij Aviko, zijn we verder gegaan bij LAN Handling Systems. Daarna naar Bosch Packaging Technology en CSI Industries.

Ondertussen ook een samenwerking in die periode met Total Support uit Eindhoven, om voor elkaar wat te gaan betekenen in de lopende projecten, zowel bij ArdNovation als bij Total Support. Door elkaars kennis te delen, kan men ook vermenigvuldigen, waar nodig en gebruik maken van elkaars netwerk. Zeker in de engineerings tak van sport kan dat zeer goed van pas komen.

Na 5 jaar ondernemen, aquisitie, administratie, engineering en projecten te hebben gedaan, is er een goede basis neergelegd voor de toekomst van ArdNovation.

In deze eerste 5 jaar, is de ruime ervaring in de diverse functies, een fijne en belangrijke basis geweest, voor de veelzijdigheid aan diverse projecten in de engineerings branche. Maar ook de flexibele opstelling, het no-nonsens beleid, goede kwaliteit en loyaliteit naar de klanten, geeft veel vertrouwen bij de opdrachtgevers.

De naam ArdNovation is gevestigd!