Start > ArdNovation 01-01-2002

1 januari 2002

START ArdNovation, na 12 1/2 jaar gewerkt te hebben bij Ingenieursbureau Uticon!


In 2001 is de gedachte ontstaan, om als zelfstandig ondernemer, verder door het beroepsmatige leven te gaan.

Gezien mijn loyaliteit en groot aantal opgebouwde dienstjaren bij Uticon, hebben we in de zomer van July 2001 aan de directie aangegeven, dat ik mijn vaste contract ga opzeggen.

Ik herinner me nog als de dag van gisteren, dat dit in die tijd, vanuit mijn eigen initiatief, een grote spannende stap is en was geweest! Veel moest geregeld worden, om als zelfstandige onderneming te kunnen gaan opereren.

Na vele projecten bij Uticon gedaan te hebben, als werktuigbouwkundig tekenaar, tekenaar/constructeur, project engineer, project leider/manager, waren we klaar voor een nieuwe uitdaging! >> ArdNovation <<

Naam is bekend, huisstijl bedacht, formeel ingeschreven bij de belastingdienst, KVK en het eerste project gescoord!

TOP >> STARTEN >> Januari 2002 >> 1ste project bij de frietesspecialist Aviko.

1ste project was bij Aviko in dat jaar 2002, waar ik als project engineer verantwoordelijk was in samenwerking met Frans Sauren van de Aviko, om de oude baklijn 1 te gaan verniewen. De oude droger, bakoven en koeler eruit en deze vervangen door nieuwe installaties. Een zeer mooi uitdagend project, waar veel disciplines bij elkaar komen, om uiteindelijk de nieuwe baklijn goed op te gaan leveren!

In dat jaar ook nog diverse andere projecten gedaan, zodat het eerste jaar direct geslaagd was en de eerste investeringen terug verdiend konden worden.