Engineering 25 jaar

1 januari 2014

ArdNovation & Uticon zorgen samen, zorgen voor meer dan 25 jaar ervaring in de engineering!

1989.
De engineerings carrière is begonnen bij Uticon, voorheen Uticon & Verburg Engineering. Midden jaren tachtig zijn ze gestart met dit ingenieursbureau, in het Brouwerspadje te Zeeland. Daarna zijn we in de groei verhuist naar Uden en uitgebreid met vestigingen in Oss, Goes, Breda. Later is alles terug gebracht naar de naam Uticon en gevestigd te Eindhoven, Yerseke, Apeldoorn.

1990.
Mijn eerste opdracht en opdrachtgever via Verburg Engineering, was bij DEBO Bedrijfsdeuren, nu Novoferm te Waardenburg. Daar ben ik als tekenaar/constructeur begonnen. Heb daar de door hun zelf ontwikkelde productiemachines op tekening gezet (op de tekenplank nog destijds) en waar dat mogelijk was nieuwe modificaties doorgevoerd. Van 1989 t/m 2001 in allerlei functies bij vele bedrijven namens Uticon mogen werken. Een greep uit de opdrachtgevers war ik destijds met veel plezier voor heb gewerkt waren; Philips, Bosch, Fuji, Aviko, Akzo, DSM, Coberco en Meco. De flexibele en no-nonsense houding, en het aanpassingsvermogen bij telkens nieuwe bedrijfsculturen en andere medewerkers, is daar wel geboren. Daar heb ik tot op de dag van vandaag veel profijt van!

2002
Hier gestart met mijn eigen zaak, ArdNovation. Na ruim 12 1/2 jaar tijd gewerkt te hebben bij Uticon, hebben we daar onze ruime engineeringsbasis neergelegd. Veelal in de Foodsector gerelateerde bedrijven. Of dit nu de productiebedrijven zelf waren of de derden toeleveranciers van installaties en/of machines.

2014
Het jaar waar we 25 jaar onderweg zijn in de werktuigbouwkundige enineerings branche. Vele opdrachtgevers, bedrijfsculturen, medewerkers en producten mogen ervaren. Of dit nu als medewerker van Uticon is geweest of nu als zelfstandig ondernemer bij ArdNovation. Techniek, met in het bijzonder de engineering, de basis voor alles om ons heen, blijft een super mooi vak om uit te oefenen!!