ArdNovation 15 jaar

1 januari 2017

ArdNovation voelt zich steeds meer een vis in het water, bij grote opdrachtgevers!

Periode 2012 - 2017.

ArdNovation is in deze periode betrokken bij 2 grote opdrachtgevers BOSCH Packaging Technology en HERAS.

In deze periode zijn we bij BOSCH druk bezig met een speciaal nieuw project. Het ontwikkelen van een nieuw type asseptische high hygenic verticale verpakkingsmachine. Met onze deelname aan een groot internationaal projectteam (Nederland, Duitsland, Zwitserland, Amerika) zijn wij met onze jarenlange ervaring bij dit bedrijf BOSCH Packaging, een belangrijke factor. Gezien we in de periode van de jaren '90, onderdeel uitmaakte van de klanten specifieke afdeling, waar we vele diverse projecten hebben verwerkt als tekenaar / constructeur.

Van concept to design, van design to production, van production to mounting, van mounting to testing, van testing to production. Een speciaal traject waar we steeds meer de rol krijgen in de customer service, om als project engineer nieuwe packaging concepten te vertalen naar, wat daadwerkelijk op de nieuwe machine geproduceerd zou kunnen gaan worden. Waarbij de de kennis en kunde van alle bouwgroepen met ieder haar speciale specificaties noodzakelijk is. 

Uiteindelijk de 2 concept machines opgeleverd en overgedragen aan BOSCH Duitsland.

Naast BOSCH zijn we in deze periode weer bij een bekende opdrachtgever gestart HERAS. Waar we in het verleden reeds wat projecten hebben gedaan als project engineer.
Nu gestart voor een groot project voor ProRail. De beveiliging van de verkeersleidingsposten in Nederland.
Hierbij hebben we een speciale security flexkop geconstrueerd, getest en uitgevoerd.
Ook een nieuw type Frangible Fence bedacht, die speciaal gebruikt wordt bij landingsbanen op vliegvelden.
Zo ook het speciale Pixelballenvanger project van het Willem Alexander Sportpark project, hebben we als project engineer mogen doen namens HERAS. Het eindresultaat is schitterend om te zien, een resultaat waar HERAS trots op mag zijn!

Ondertussen ook gestart bij Estillon, waar we de productielijnen voor ondervloeren naar een hoger niveau hebben gebracht. Hierbij een nieuw productieconcept verder verbetert, tevens de productie capaciteit verhoogt, de productie kwaliteit verhoogt en nieuwe plannen en specificaties opgesteld voor verdere groei van de productie plant.

Ondertussen hebben we de laatste 15 jaar, vele mooie projecten mogen doen, waarbij we de opdrachtgevers natuurlijk bedanken dat wij daar een rol in hebben mogen spelen. Top!!